17 %
OFF
SONICARE AirFloss interdentar PHILIPS

SONICARE AirFloss interdentar PHILIPS

Availability: In stock

Quick Overview

Nu folositi ata dentara? Atunci folositi AirFloss – Pentru cei ce nu folosesc ata dentara consecvent, AirFloss este o modalitate usoara de a incepe sa va curatati spatiul dintre dinti. Vezi detalii si specificatii tehnice mai jos.

Quantity

585.00 lei 483.00 lei (TVA inclus)

SONICARE AirFloss interdentar PHILIPS

Nu folositi ata dentara? Atunci folositi AirFloss. Pentru cei ce nu folosesc ata dentara consecvent, AirFloss este o modalitate usoara de a incepe sa va curatati spatiul dintre dinti. AirFloss poate fi utilizata cu apa de gura sau apa si dispune de o tehnologie unica cu jet de aer si micro-picaturi pentru a ajuta la indepartarea placii bacteriene in zonele greu accesibile.

Curata intreaga dantura in numai 30 de secunde –  Cu AirFloss, curatarea intregii danturi dureaza doar 30 de secunde. Doar apasati butonul o data pentru un singur jet, apoi mutati si repetati. Pentru a utiliza functia noua de curatare automata, mentineti apasat butonul si deplasati varful de ghidaj de la un spatiu la altul. Va fi eliberat un jet la fiecare secunda.

Contribuie la imbunatatirea sanatatii gingiilor in doar doua saptamani – S-a dovedit clinic ca Sonicare AirFloss imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani.

Directionati. Apasati. Curatati! Umpleti rezervorul de pe maner fie cu apa de gura, fie cu apa simpla, pentru curatare si improspatare, apoi directionati si apasati. Rezervorul contine suficient lichid pentru pana la doua utilizari.

Varful de ghidaj asigura amplasarea corecta – Capul inclinat si subtire si varful de ghidaj faciliteaza gasirea amplasarii corecte. Nu trebuie decat sa glisati varful de-a lungul suprafetei dintelui langa linia gingiilor pana cand intra in spatiul dintre dinti.

Elimina mai multa placa bacteriana dintre dinti – Tehnologie unica cu jet de aer si micro-picaturi

O modalitate usoara de a imbunatati curatarea spatiilor dintre dinti – Curatarea spatiilor dintre dinti este foarte importanta pentru sanatatea orala in general. AirFloss este o modalitate usoara de a curata mai profund intre dinti, ajutandu-va sa va formati un obicei sanatos. Dupa trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau ata dentara inconsecvent au continuat sa foloseasca AirFloss cel putin patru zile pe saptamana.

Contribuie la prevenirea cariilor intre dinti – Eliminand cu delicatete placa bacteriana ramasa in urma periajului, cu ajutorul jeturilor, Sonicare AirFloss ajuta la prevenirea cariilor care se formeaza in spatiul dintre dinti.

[block_grid type=”three-up”] [block_grid_item]

Pachetul contine:

 • Maner AirFloss
 • Cap de aspirare AirFloss
 • Incarcator tensiune multipla
 • Suport cap de aspirare

[/block_grid_item] [block_grid_item]

Performanta de curatare

 • Performanta:Elimina de pana la 5 ori mai multa placa bacteriana
 • Beneficii :Imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani
 • Functia de curatare automata: Curata intreaga dantura in 30 de secunde
 • Capete de periere: Cele mai bune rezultate cu schimbare o data la 6 luni

[/block_grid_item][block_grid_item]

Usor de utilizat

 • Maner:Design plat, ergonomic
 • Indicator baterie: Aprinderea intermitenta indica baterie descarcata
 • Durata de viata a bateriei: Pana la 2 saptamani
 • Sistem cap de periere: Se fixeaza si se demonteaza usor

[/block_grid_item]

[/block_grid]

Sus