CONDITII GENERALE

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www. dusuri-bucale.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Site  www. dusuri-bucale.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de PFA Naicu Daniela Emilena , persoana fizica autorizata infiintata legal in anul 2008 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 23986933 Registrul Comertului: F40/1659/2008 denumita in continuare Dusuri-bucale.  Dusuri-bucale  isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

CONFIDENTIALITATE

Dusuri-bucale poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

In ce fel poate utiliza Dusuri-bucale aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.dusuri-bucale.ro cum ar fi:

  1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
  2. oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
  3. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
  4. contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale dusuri-bucale.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.. etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul site-ului www.dusuri-bucale.ro  este propietate Dusuri-bucale , aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Raportati incalcarea drepturilor de autor la urmatoarea adresa de email comenzi@dusuri-bucale.ro

LICENTA DE ACCES PE SITE

Dusuri-bucale iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site- ul  www.dusuri-bucale.ro , dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care Dusuri-bucale isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.dusuri-bucale.ro  si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al Dusuri-bucale. Dusuri-bucale  poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.dusuri-bucale.ro  foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.dusuri-bucale.ro  nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare. Ne puteti contacta oricand pentru detalii

GARANTIE

Dusuri-bucale  nu ofera garantie de produs pentru produsele comercializate. Produsul poate fi returnat in 30 zile. Garantia produselor este acordata de importatorul/distribuitorul oficial al produselor si variaza intre 1 an si 2 ani in functie de marca.

PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, www.dusuri-bucale.ro   are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul.
www.dusuri-bucale.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

LIVRARILE

  • Produsele se livreaza in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de stocul disponibil la acel moment.
  • Nu se efectueaza livrari in week-end decat cu acceptul clientului si pentru livrarile din tara.
  • Livrarea se face in reteaua Fan Curier sau Fastius Curier national  si Fastius Curier in Bucuresti
  • Costurile de livrare sunt de 10 RON in Bucuresti cu Fastius Curier si  20 RON in tara in zonele de acoperire ale curierilor.
  • La comenzi peste 500 RON livrarea este gratuita
  • Livrare se face doar pe teritoriul Romaniei.

INREGISTRARE la ANSPDCP
PFA Naicu Daniela Emilena (Dusuri-bucale) este inregistrata in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal la numarul 26263

CONCILIERE
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a fi rezolvate prin email sau cu o persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru conciliere interna gratuita cu Emilena Naicu, telefon 0720303819,  comenzi@dusuri-bucale.ro

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie (plus eventual plata RAMBURS). Dusuri-bucale  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.dusuri-bucale.ro  nu exista asa numitele taxe ascunse. Pretul afisat este pretul final, include TVA.

Dusuri-bucale nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Dusuri-bucale nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea informatiilor cuprinse in documentele prezentate in acest site. Dusuri-bucale isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Dusuri-bucale nu are obligatia de a actualiza acest site.

Dusuri-bucale  isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Dusuri-bucale nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

www.dusuri-bucale.ro   nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Dusuri-bucale  isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Dusuri-bucale, sau inlocuirea produselor cu unele similare.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 7, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Reclamatii referitoare la deteriorarea produselor livrate se fac doar in scris la adresa comenzi@dusuri-bucale.ro.ro, iar eventuale returnari de bani urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre Dusuri-bucale

CONDITII LEGALE
Site-ul www.dusuri-bucale.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre Dusuri-bucale (www.dusuri-bucale.ro) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Sus